Gietburg Group neemt Waeles Holding BV over

PERSBERICHT - 30 januari 2018 - De Gietburg Group kondigt aan de acquisitie van alle aandelen Waeles Holding B.V., 100% aandeelhouder van Waeles Nederland B.V., een toonaangevende OEM leverancier in gietstukken. De acquisitie van Waeles Holding B.V. gevestigd in Nieuw Vennep, versterkt onze positie en capaciteit in de gieterij markt. Verder zal deze overname resulteren in een verbeterde bedrijfsvoering en een significante stijging van het marktaandeel. Door deze acquisitie zal de omzet in 2018 voor de Gietburg Group met 500 werknemers circa € 110 miljoen bedragen.

Voor Waeles Nederland B.V. betekent deze overname toegang tot de bewerkingsactiviteiten binnen de Gietburg Group. Waeles Nederland B.V. zal onder haar eigen naam blijven opereren in de markt.

Bron: Gietburg Group

Algemene Vereniging van Nederlandse Gieterijen (AVNeG)

De Algemene Vereniging van Nederlandse Gieterijen (AVNeG) behartigt de belangen van de Nederlandse gieterijsector en in het bijzonder die van de bij haar aangesloten leden. Arbo, milieu, energie en promotie van het vakgebied zijn de speerpunten van de vereniging. De AVNeG telt 16 lidbedrijven. Het secretariaat is gevestigd bij de Vereniging FME-CWM in Zoetermeer. Wanneer u interesse hebt in het lidmaatschap van de AVNeG, neemt u dan alstublieft contact met ons op.