Opleiding Middelbare Gieterij Techniek (MGT) van start bij ROC Midden Nederland

Het ROC Midden Nederland is voornemens om in september 2017 weer te starten met de opleiding Middelbare Gieterij Techniek (MGT). Deze opleiding leidt op tot gieterijtechnicus op middelbaar niveau voor zowel de ferro als non-ferro gieterijen, zoals: leidinggevenden, laboranten, werkvoorbereiders, procesoperators en keurmeesters. De vier kernonderdelen van het programma zijn Technologie van het gieten, Metallurgie, Toepassingen van kwaliteitszorg en projecten en Metaalkunde.

Voor meer informatie over deze opleiding is door het ROC Midden Nederland een flyer gemaakt. Deze kunt u hieronder downloaden. In deze flyer staan ook de contactgegevens van het opleidingsinstituut, waarmee u contact kunt opnemen indien u nog nadere informatie wenst. Ook kunt u in deze flyer lezen hoe u zich kunt aanmelden. De AVNeG roept bedrijven op die deelnemers willen aanmelden, dit zo spoedig mogelijk te doen bij het ROC Midden Nederland. Alleen bij voldoende inschrijvingen zal de opleiding daadwerkelijk van start gaan.

Voor het downloaden van de flyer over de opleiding MGT die gaat starten in september 2017, klikt u hier.

Algemene Vereniging van Nederlandse Gieterijen (AVNeG)

De Algemene Vereniging van Nederlandse Gieterijen (AVNeG) behartigt de belangen van de Nederlandse gieterijsector en in het bijzonder die van de bij haar aangesloten leden. Arbo, milieu, energie en promotie van het vakgebied zijn de speerpunten van de vereniging. De AVNeG telt 16 lidbedrijven. Het secretariaat is gevestigd bij de Vereniging FME-CWM in Zoetermeer. Wanneer u interesse hebt in het lidmaatschap van de AVNeG, neemt u dan alstublieft contact met ons op.