Aan het werk als zzp’er via uitzendbureau Proton Group

Ben je een ervaren technicus met sterke vaardigheden? Bij Proton Group, een gespecialiseerd uitzendbureau voor technisch personeel, streven we ernaar om jou als zelfstandige professional te koppelen aan de ideale werkgever. We zijn voortdurend op zoek naar betrouwbare en bekwame individuen om ons team te versterken. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare kansen bij ons bureau!

Mogelijkheden in de techniek

Met vestigingen in Eindhoven, Urmond en Zoetermeer, zet Proton Group zich in voor het leveren van technisch personeel, inclusief zzp’ers. Onze voornaamste doelstelling is om ervoor te zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek terechtkomen. We richten ons op diverse technische vakgebieden, zoals elektrotechniek, machinebouw en installatietechniek.

Vacatures in de regio Eindhoven en daarbuiten

Onze activiteiten strekken zich uit vanuit Brabant, met Eindhoven als kernlocatie. Hoewel onze kantoren zich in de regio Eindhoven, Urmond en Zoetermeer bevinden, komen onze collega’s en werkgevers uit alle delen van Nederland, zelfs buiten Brabant, Limburg en Zuid-Holland, zoals Zeeland, Utrecht en Groningen.

Opdrachten voor zelfstandigen

Als gespecialiseerd uitzendbureau voor technisch personeel bedienen we het hele land met vacatures voor diverse technische functies, waaronder zzp-werkvoorbereider (in Limburg), zzp-monteur, elektromonteur (inclusief zzp-elektriciens), pijpfitter en lasser (ook voor zzp’ers).

Proton Group uitzendbureau: jouw partner in technische banen

Ontdek al onze vacatures, variërend van zzp-elektromonteur, loodgieter, assemblagemedewerker, lasser, mechanisch monteur, CNC-operator, bankwerker, werkvoorbereider (bouw/techniek), machine operator, lead engineer tot pijpfitter, en meer. Als gespecialiseerd uitzendbureau voor technisch personeel verwelkomen we enthousiaste en bekwame collega’s die klaar staan om aan de slag te gaan bij bedrijven in hun directe omgeving.

Word lid van het Proton Team – Neem snel contact met ons op! Ontdek de mogelijkheden bij ons uitzendbureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *