Bezoek een van onze RunX-winkels door het land

Verspreid over Nederland heeft RunX vestigingen met een uniek assortiment en uitgebreide services om zowel beginnende als ervaren sporters te ondersteunen.

  • Onze sportwinkel in Zaandam, voorheen bekend als Runnersworld, biedt een diverse collectie sportschoenen, met in het bijzonder een ruim assortiment hardloopschoenen. Naast deskundig advies bieden we in onze Zaandamse winkel ook professionele loopanalyses aan om klanten te helpen bij het vinden van de perfecte sportschoenen.
  • In Groningen is onze hardloopwinkel dé bestemming voor sporters in Noord Nederland, met een uitgebreide selectie van hardloopschoenen en wandelschoenen, en natuurlijk met persoonlijke service en deskundig advies voor elke klant.
  • In hardloopwinkel Haarlem, beter bekend als RunX Haarlem, kunnen klanten profiteren van een uitgebreide loopanalyse met behulp van geavanceerde Arion technologie. Hiermee meten we nauwkeurig voetafwikkeling en andere belangrijke parameters, om klanten te helpen de juiste sportschoenen en accessoires te vinden in onze sportwinkel in Haarlem.
  • In hardloopwinkel Tilburg, bij RunX Tilburg op de Schouwburgring 8, bieden we een vergelijkbare ervaring met uitgebreide loopanalyses voor een perfecte schoenfitting, inclusief een warm welkom en koffie voor alle klanten.
  • Onze hardloopwinkel in Apeldoorn, RunX Apeldoorn genaamd, verwelkomt klanten zowel op afspraak als spontaan voor loopanalyses, waarbij diverse sportschoenen worden getest voor de beste keuze. Het assortiment omvat een breed scala aan sportschoenen, zoals hardloopschoenen, trailschoenen, wedstrijdschoenen en spikes, zowel in de winkel als online beschikbaar.
  • In hardloopwinkel Twente, bij RunX Twente, geleid door gepassioneerde duursporters Ruud Vlutters en Harry Dijk, kunnen klanten rekenen op deskundig advies van ervaren hardlooptrainers. Bij RunX Twente bieden we een gratis loopanalyse bij aankoop van sportschoenen, inclusief eventueel podologisch advies. Met een focus op persoonlijke service en expertise delen we graag onze passie voor sport en kennis over training en prestaties met onze klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *