Een uniek ontwerp voor jouw onderneming

Ben je op zoek naar een eigentijdse en originele huisstijl die de identiteit van jouw bedrijf perfect weergeeft? Bij JKC Media begrijpen we het belang van een sterke eerste indruk en een professionele uitstraling. Daarom staan we klaar om jouw bedrijf te voorzien van een huisstijl die niet alleen opvalt, maar ook blijft hangen bij je klanten.

Bij ons krijg je eerlijke tarieven en volledige transparantie gedurende het ontwerpproces. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, daarom bieden we verschillende pakketten aan die passen bij jouw specifieke wensen en budget. Ons basispakket voor een huisstijl begint al vanaf €795,- en omvat het laten maken van een logo, visitekaartje en briefpapier. Dit pakket is ideaal voor kleine bedrijven en zelfstandigen die op zoek zijn naar een professionele uitstraling zonder de kosten uit de hand te laten lopen.

Een gepersonaliseerd en uniek huisstijl ontwerp

Bij JKC Media streven we naar perfectie in elk ontwerp. Daarom bieden we je de mogelijkheid om drie keer feedback te geven, zodat het eindresultaat volledig aansluit bij jouw verwachtingen. We begrijpen dat jouw visie kan veranderen tijdens het ontwerpproces, daarom staan we open voor aanpassingen en suggesties.

Naast het ontwerpen van de huisstijl bieden we ook de mogelijkheid om je materialen te laten drukken. Of het nu gaat om visitekaartjes, briefpapier of brochures, wij zorgen ervoor dat jouw huisstijl consistent en professioneel wordt gepresenteerd aan je klanten.

Wil je jouw bedrijf voorzien van een unieke en professionele uitstraling die klanten aanspreekt? Neem dan vandaag nog contact op met JKC Media en laat ons jouw visie tot leven brengen. We bieden vrijblijvend advies en zijn er om het beste uit jouw merk te halen. Met JKC Media maak je gegarandeerd een onvergetelijke indruk op je klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *