Een webshop laten ontwikkelen?

Het bouwen van een professionele en eigentijdse webshop is cruciaal voor elk bedrijf dat online zichtbaarheid en verkoop wil vergroten. Gelukkig hoef je niet ver te zoeken naar een betrouwbaar internetbureau dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van hoogwaardige webshops – JKC Media staat voor je klaar.

Bij JKC Media zijn we experts in het ontwikkelen van professionele webshops, met een sterke focus op het gebruik van WordPress als platform. Of je nu een aantrekkelijke webshop nodig hebt die gericht is op het maximaliseren van conversies, of een gebruiksvriendelijk platform dat gemakkelijk te beheren is, wij garanderen vakmanschap en betrouwbaarheid in elk aspect van ons werk.

Onze WordPress webshops zijn veel meer dan alleen standaard websites. Ze zijn zorgvuldig ontworpen om conversies te stimuleren en jouw bedrijf te laten groeien door middel van meer klanten en omzet. Met een pragmatische aanpak zorgen we ervoor dat elk detail van de webshop met precisie wordt uitgevoerd. Door gebruik te maken van het krachtige WooCommerce-systeem binnen WordPress, bieden onze webshops niet alleen een aantrekkelijk design, maar zijn ze ook gebruiksvriendelijk en uiterst efficiënt.

Wat kost een webshop laten maken?

Bij JKC Media gaan we verder dan alleen het bouwen van een goed functionerende webshop. We denken proactief mee met jouw klantenservice, houden rekening met wet- en regelgeving, en implementeren effectieve marketingstrategieën. Onze aanpak omvat zoekmachineoptimalisatie (SEO), conversieoptimalisatie (CRO), en uitgebreide begeleiding van A tot Z. Voor een complete webshop, die eenvoudig te beheren is, vriendelijk voor zoekmachines, en geoptimaliseerd voor conversie, bieden wij pakketten aan vanaf €3295,-.

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe JKC Media jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen met een professionele WordPress webshop. Je vindt ons kantoor in het bruisende en creatieve Eindhoven Strijp-S, in het hart van de Brainport regio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *