Een zakelijke website laten maken

Bij JKC Media kun je terecht voor het laten ontwikkelen van een website door een betrouwbaar team van professionals. We bieden verschillende oplossingen, waaronder het maken van WordPress websites. Onze focus ligt op nauwkeurigheid en effectiviteit, wat resulteert in websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

Onze services omvatten het ontwikkelen van zakelijke websites, op maat gemaakte oplossingen, professionele ontwerpen en eenvoudige webpagina’s. Of je nu een nieuwe website nodig hebt of je bestaande site wilt verbeteren, JKC Media staat voor je klaar. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, daarom investeren we tijd om jouw onderneming te begrijpen voordat we aan de ontwikkeling beginnen.

Bij het ontwikkelen van een WordPress website bieden we een volledig pakket aan. We integreren doelgericht webdesign met WordPress, waarbij we ook aandacht besteden aan marketingaspecten zoals SEO en conversieoptimalisatie (CRO). Ons kantoor is gevestigd in Eindhoven Strijp-S, een bruisende en creatieve hub in de Brainport regio.

De kosten voor een nieuwe website

De kosten voor het laten ontwikkelen van een bedrijfswebsite variëren op basis van jouw specifieke eisen. Ons starterspakket begint bij €2795,- excl. BTW, maar voor een nauwkeurige offerte is een persoonlijk gesprek noodzakelijk. JKC Media hanteert een vast projecttarief om onverwachte kosten te voorkomen.

Onze WordPress websites zijn gebruiksvriendelijk, geoptimaliseerd voor zoekmachines en gericht op het maximaliseren van conversies. We streven ernaar om jouw website binnen een redelijke termijn te lanceren, rekening houdend met jouw voorkeuren en functionaliteiten. Hoewel ons kantoor in Eindhoven is gevestigd, bedienen we klanten door heel Nederland.

Wil je jouw bedrijf online laten groeien met een nieuwe website? Neem snel en vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte. Bij JKC Media beschouwen we jouw website als ons belangrijkste project en streven we ernaar om van jouw online aanwezigheid een succes te maken. Ervaar de kracht van WordPress en laat ons je helpen om jouw positie op het internet te versterken.

1 gedachte over “Een zakelijke website laten maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *