Het assortiment ventilatieroosters van Lucht & Ventilatie

Bij Lucht & Ventilatie vindt u een breed scala aan ventilatieroosters die van essentieel belang zijn voor zowel ventilatiesystemen als natuurlijke ventilatie. Deze roosters regelen de luchttoevoer en -afvoer van ventilatielucht en zijn verkrijgbaar in diverse varianten en afmetingen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Enkele voorbeelden van deze veelzijdige opties zijn gevelroosters, nozzles, plafondroosters en kanaalroosters.

Ons assortiment aan ventilatieroosters omvat verschillende typen.

Gevelroosters zijn ideaal voor een efficiënte luchtstroom van binnen naar buiten en omgekeerd. Ze worden ontworpen voor montage op buitenmuren en moeten bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden. Veel gevelroosters zijn voorzien van insectengaas om insecten buiten te houden. Ze worden gebruikt voor de afvoer van lucht bij afzuigkappen, gaskachels of drogers, en kunnen ook dienen voor externe luchttoevoer bij hout- of pelletkachels.

Voor binnenruimtes biedt Lucht & Ventilatie plafondroosters als een alternatieve optie. De keuze tussen toevoer of afvoer en de vorm van het rooster (vierkant of rond) hangt af van de specifieke behoeften. Plafondroosters maken het mogelijk om lucht met verschillende temperaturen toe te voeren, wat handig is voor het koelen of verwarmen van ruimtes. Voor panden met een systeemplafond zijn er plafondroosters beschikbaar die speciaal zijn ontworpen voor platen voor systeemplafonds, inclusief bijbehorende lichtgewicht geïsoleerde plenumbox voor een optimale luchtverdeling.

Kanaalroosters zijn specifiek ontworpen voor ronde ventilatiekanalen, zoals spirobuizen. Het assortiment omvat bijvoorbeeld de KRR-kanaalrooster, met horizontale lamellen die handmatig kunnen worden afgesteld om de luchtrichting te veranderen. Met een speciale hoeveelheidsregelaar kunt u de luchthoeveelheid nauwkeurig instellen, waardoor het rooster flexibel is aan te passen aan de gewenste ventilatiebehoeften.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *