Jouw technische uitzendbureau in de uitzendbranche

Of je nu een ervaren lasser, mechanisch monteur of elektromonteur bent op zoek naar nieuwe uitdagingen in de technische sector, of als werkgever in de techniek op zoek bent naar geschikt personeel, Proton Group staat voor je klaar als dé technische matchmaker. Met meer dan twee decennia aan ervaring zijn we gespecialiseerd in het verbinden van technisch personeel met vooraanstaande bedrijven in regio’s als Brabant, Limburg, Zuid-Holland en daarbuiten.

Uitzendbureau in de techniek

Als technisch uitzendbureau, met een speciale focus op elektrotechniek, fungeren we als de schakel tussen vakmensen en werkgevers. Onze vacatures bieden boeiende kansen in steden als Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Maastricht, Geleen en Rotterdam, zowel voor vaste medewerkers als ZZP’ers. Of je nu een lasser, mechanisch monteur, elektromonteur of een andere technische professional bent, we nodigen je graag uit om deel uit te maken van ons dynamische Proton-team.

Wat ons bijzonder maakt, is dat we meer zijn dan alleen een uitzendbureau; we vormen een hecht team van gepassioneerde professionals, zowel werkgevers als collega’s in de technische sector. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we werkzoekenden en werkgevers zorgvuldig begeleiden, met oog voor hun specifieke behoeften.

Voor werkgevers

Voor werkgevers die op zoek zijn naar technisch personeel in de installatietechniek, machinebouw of elektrotechniek, staan we klaar om snel en effectief de perfecte kandidaat voor hun bedrijf te vinden. Met slechts een eenvoudig formulier op onze website, gaan we als bemiddelaar aan de slag, ongeacht of er behoefte is aan een vaste medewerker of een ZZP’er.

Voor kandidaten

Voor werkzoekenden die hun technische vaardigheden willen inzetten bij gerenommeerde bedrijven, bieden we een scala aan openstaande vacatures in hun regio, waaronder Eindhoven. Met een simpele klik kunnen ze de eerste stap zetten naar een nieuwe uitdaging als loodgieter, lasser, elektromonteur, en meer.

Proton Group staat voor het succesvol samenbrengen van technisch talent en werkgevers. Sluit je aan bij ons team, ontdek onze vacatures en help mee aan de toekomst van de technische sector!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *