Ontdek de veelzijdige banen bij Proton Group door heel Nederland

Welkom bij Proton Group, dé plek voor technische vacatures in Nederland. Als vooraanstaand uitzendbureau gespecialiseerd in de technische sector, bieden wij een breed scala aan mogelijkheden in verschillende regio’s en steden. Ons hoofddoel is om gekwalificeerde vakmensen te koppelen aan werkgevers binnen diverse technische vakgebieden, zoals elektrotechniek, lassen en mechanische montage. Of je nu een ervaren lasser, mechanisch monteur of elektromonteur bent, bij ons vind je gegarandeerd een vacature die past bij jouw vaardigheden en loopbaandoelen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vacatures en vind jouw perfecte match.

  • In Noord-Brabant, een provincie die bekend staat om zijn technologische innovatie, bieden wij boeiende mogelijkheden in steden als Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. Denk bijvoorbeeld aan vacatures voor CNC-kanters in Tilburg, waar je de kans krijgt om je kwaliteiten te tonen bij gerenommeerde bedrijven in de metaalbewerking. Of wellicht spreekt de vacature voor werkvoorbereider in de elektrotechniek in Tilburg, of die voor elektromonteur in Eindhoven, je aan.
  • Ook in Limburg zijn er volop kansen. Je kunt bijvoorbeeld reageren op vacatures voor werkvoorbereiders of elektromonteurs, waar we op zoek zijn naar gedreven professionals die willen werken bij toonaangevende bedrijven in de regio.
  • Gelderland, met zijn bloeiende technologische sector, biedt eveneens diverse mogelijkheden voor technisch personeel.
  • In Zuid-Holland, waar de haven van Rotterdam een belangrijke rol speelt in zowel de logistieke als technische sector, hebben we een breed scala aan vacatures beschikbaar. Ben je een ervaren loodgieter? Dan is onze vacature voor loodgieter in Rotterdam wellicht iets voor jou.
  • En laten we Zeeland niet vergeten, waar ook de technische sector volop in beweging is. Of je nu op zoek bent naar een vaste baan of als zzp’er aan de slag wilt, ons team staat klaar om je te begeleiden naar de juiste plek.

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij bij Proton Group echte specialisten in onze branche. Met ons deskundige team en uitgebreide netwerk van werkgevers in de techniek, zorgen we ervoor dat het juiste personeel op de juiste plek terechtkomt. Aarzel niet langer en sluit je aan bij ons team!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *